Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích – Bc. Jana HROMÍŘOVÁ
Bc. Jana HROMÍŘOVÁ
Bakalářská práce
Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích
The catering customs of the Jihočeská university´s students
Anotace:
Shrnutí: Jedním z hlavních cílů lidstva je získání a udržení zdraví. K jeho dosažení je důležité nemocem předcházet, hovoříme o tzv. prevenci. Mezi důležité faktory prevence patří správná výživa, přiměřená tělesná a duševní aktivita a optimální životní styl. Proto jsem si zvolila za téma své bakalářské práce {\clqq}Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity``, jež se zaměří na správnou výživu …víceAbstract:
SUMMARY: One of the main aims of the humankind is to obtain and preserve health. To achieve this it is important to prevent illnesses; we talk about prevention. Prevention consists of many important factors; such as right nourishment, reasonable physical and mental activities and optimal vital life. That`s why I selected subject for my bachelor work: {\clqq}The catering customs of the Jihoceska university …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2007
Zveřejnit od: 16. 5. 2007
Identifikátor:
4460
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2007
- Vedoucí: MVDr. Zbyněk Machuta
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HROMÍŘOVÁ, Jana. \textit{Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2007. Dostupné z: https://theses.cz/id/ahm3q4/.
Jak správně citovat práci
HROMÍŘOVÁ, Jana. Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Č. Bud., 2007. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2007 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací zvyklosti dětí se zaměřením na starší školní věk
Jana KOUDELKOVÁ -
Stravovací zvyklosti studentů FTK UP s ohledem na regulaci hmotnosti a zdravý životní styl
Jaroslav HERZÁN -
Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity - pravidelně sportující versus nesportující
Alena JANKŮ -
Crohnova choroba v dětském věku
Anna Nováčková -
Sledování nutričního a psychického stavu u nemocných s Alzheimerovou chorobou - vliv nutriční intervence v longitudinální studii
Miroslava Navrátilová -
Speciální systémy stravování (alternativní výživa, přírodní strava, makrobiotická strava, vegetariánská strava)
Marcela DOLEŽELOVÁ -
Raw strava ve výživě člověka
Jana Novotná -
Překlad odborného textu (zdravá strava a alternativní medicína)
Barbora TICHÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva