Monika Skoumalová

Diplomová práce

Analýza a návrh na zlepšení systému předcházení chybám Poka-Yoke.

Analysis and Proposal of Improvement of Poka-Yoke Mistake-Proofing System.
Anotace:
Název diplomové práce zní „Analýza a návrh na zlepšení systému předcházení chybám Poka -Yoke“. Hlavním cílem diplomové práce je vytvořit komplexní metodiku pro zavedení Poka Yoke do výrobního procesu a následně aplikovat tuto metodu v konkrétních podmínkách firmy ArcelorMittal Tubular Products Karviná a. s.
Abstract:
Title of thesis is "Analysis of a proposal to improve the prevention of errors Poka -Yoke". The main objective of this thesis is to develop a comprehensive methodology for introducing Poka Yoke into the production process in order to apply this method in the particular circumstances of the company ArcelorMittal Tubular Products Karvina a. s.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2015
  • Vedoucí: Darja Noskievičová
  • Oponent: Martin Kurovský

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava