Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci) – Evangelina Šťastná
Evangelina Šťastná
Bakalářská práce
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Management and quality of catering services in the context of contemporary trends in gastronomy (in Olomouc)
Anotace:
Tato bakalářská práce s názvem Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci) se zaměřuje na současné trendy ve stravování a to především vegetariánství, veganství a vitariánství, popisovány jsou však i další trendy jako makrobiotika, regionální gastronomie či paleo dieta. Vysvětleny jsou také fenomény fast-food, slow-food či fine dining. Součástí teoretických východisek …víceAbstract:
This bachelor thesis named Management and quality of catering services in the context of contemporary trends in gastronomy (in Olomouc) focuses on contemporary gastronomical trends, mainly on vegetarianism, veganism and vitarianism, other trends such as macrobiotics, paleo diet and regional gastronomy are also described. Fenomens as fast-food, slow-food and fine dining are also being explained. Theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB12448
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 9. 2020
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Dagmar Hrušová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠŤASTNÁ, Evangelina. \textit{Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/akq93j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 9. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Současné trendy ve zprostředkování obsahu archivů mediálního umění. Návrh strategie pro Vašulka Kitchen Brno
Tamara Pavlechová -
Současné trendy ve výuce hry na příčnou flétnu na ZUŠ v České republice
Aneta Herková -
Současné trendy rozvoje managementu ve vybraném podniku
Veronika Marková -
Vinyl: Současné trendy ve výrobě gramofonových desek.
Kristýna Surůvková -
Současné trendy ve vývoji platebních instrumentů v mezinárodním obchodě
Dávid Erős -
Trendy v rozvoji elektronického bankovnictví ve světě
Věra Petřvalská -
Současný stav sdílené ekonomiky a trendy ve světě a v ČR
Markéta Hradecká
Název
Vložil
Vloženo
Práva