Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci) – Evangelina Šťastná
Evangelina Šťastná
Bachelor's thesis
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Management and quality of catering services in the context of contemporary trends in gastronomy (in Olomouc)
Abstract:
Tato bakalářská práce s názvem Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci) se zaměřuje na současné trendy ve stravování a to především vegetariánství, veganství a vitariánství, popisovány jsou však i další trendy jako makrobiotika, regionální gastronomie či paleo dieta. Vysvětleny jsou také fenomény fast-food, slow-food či fine dining. Součástí teoretických východisek …moreAbstract:
This bachelor thesis named Management and quality of catering services in the context of contemporary trends in gastronomy (in Olomouc) focuses on contemporary gastronomical trends, mainly on vegetarianism, veganism and vitarianism, other trends such as macrobiotics, paleo diet and regional gastronomy are also described. Fenomens as fast-food, slow-food and fine dining are also being explained. Theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 8. 2020
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB12448
Thesis defence
- Date of defence: 14. 9. 2020
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Mgr. Dagmar Hrušová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠŤASTNÁ, Evangelina. \textit{Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/akq93j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 9. 2020 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Současné trendy ve zprostředkování obsahu archivů mediálního umění. Návrh strategie pro Vašulka Kitchen Brno
Tamara Pavlechová -
Současné trendy ve výuce hry na příčnou flétnu na ZUŠ v České republice
Aneta Herková -
Současné trendy rozvoje managementu ve vybraném podniku
Veronika Marková -
Vinyl: Současné trendy ve výrobě gramofonových desek.
Kristýna Surůvková -
Současné trendy ve vývoji platebních instrumentů v mezinárodním obchodě
Dávid Erős -
Trendy v rozvoji elektronického bankovnictví ve světě
Věra Petřvalská -
Současný stav sdílené ekonomiky a trendy ve světě a v ČR
Markéta Hradecká
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights