Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR – Bc. Vladimír Hybler
Bc. Vladimír Hybler
Diplomová práce
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Changes in public catering during a viral pandemic in the Czech Republic
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou změn ve veřejném stravování, které byly vyvolané vlivem virové pandemie. Cílem práce je zjistit názory a pohledy manažerů pražských restaurací na změny v provozu v době pandemie, na základě jejich výpovědí identifikovat 5 nejzásadnějších problémů a navrhnout řešení na vybrané z nich.Abstract:
This master’s dissertation deals with the issue of changes in public catering which were caused by a viral pandemic. The aim of the thesis is to find out the opinions and views of managers of Prague restaurants on changes in the operation of restaurants during the pandemic, based on their statements to identify 5 most important problems and suggest solution to selected ones.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/qhi9s/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2022
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYBLER, Vladimír. \textit{Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/akr50w/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Okazionalismy v ruskojazyčné reklamě na jídlo a veřejné stravování.
Yernar SAYATOV -
Aplikace pro správu norem jídel ve veřejném stravování
Daniel Minárik -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Analýza informací vnitropodnikového účetnictví v oblasti veřejného stravování
Michaela Baudišová -
Úkoly veřejné správy na úseku ochrany veřejného zdraví
Anhelina Lepičová -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Barbora Hlavatá