Bc. Sára Smolková
Bakalářská práce
Stravování v nemocnicích
Catering in Hospitals
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá stravováním v nemocnici, kde jsou dopodrobna rozepsány jednotlivé druhy diet, dietoterapie, stravování a hygiena potravin. Práce je soustředěna na Fakultní nemocnici Motol a Institut klinické a experimentální medicíny. Dle dotazníkového šetření bylo zjištěno mnoho informací o spokojenosti a nespokojenosti hospitalizovaných pacientů s nemocničním stravováním.Abstract:
The bachelor's thesis deals with catering in hospital, the work describes the types of diets. diet therapy, food and food hygiene. The work is focused on the Motol hospital and IKEM. According to the questionnaire survey, a lot of information was found about the satisfaction and dissatisfaction of hospitalized patients with hospital meals.Klíčová slova
stravování dieta spokojenost pacient nemocnice-catering diet satisfaction patient Hospital
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/ghkio/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Dash dieta
Daniela Hrdá -
Ketogenní dieta v léčbě dětské epilepsie
Irena Haluzová -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Fodmap diet
Aneta Martinková -
Dieta u pacientů po totální pankreatektomii
Denisa ŠEDIVÁ