Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka – Bc. Miloslav KAZDA
Bc. Miloslav KAZDA
Diplomová práce
Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu úrovně výživy dojnic a její vliv na vybrané kvalitativní ukazatele produkce mléka. Cílem práce je provést komplexní hodnocení vlivu krmné dávky a její složení na kvalitu a kvantitu produkce mléka, s důrazem na identifikaci optimálních podmínek výživy pro dosažení co nejvyšší užitkovosti a zajištění dobrých zdravotních a životních podmínek dojnic. V první části …víceAbstract:
The diploma thesis focuses on the analysis of the nutritional level of dairy cows and its influence on selected qualitative indicators of milk production. The aim of the work is to carry out a comprehensive assessment of the impact of feed ration and its composition on the quality and quantity of milk production, with an emphasis on identifying optimal nutritional conditions for achieving the highest …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Luboš Zábranský, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAZDA, Miloslav. \textit{Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/amqz3i/.
Jak správně citovat práci
KAZDA, Miloslav. Analýza úrovně výživy a vybraných kvalitativních ukazatelů produkce mléka. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení kondice dojnic a její vztah k výživě dojnic v laktaci i u dojnic stojících na sucho.
Vladimír Kopal -
Hodnocení kondice dojnic a její vztak k výživě dojnic vzhledem k fázi laktace.
Darina Pirklová -
Analýza farmy dojnic za účelem kontroly výživy, metabolismu a zdraví dojnic ve vztahu k užitkovosti
Veronika Šiklová -
Vliv výživy dojnic na kvalitu mléka
Eliška Hlaváčová -
Základní aspekty výživy dojnic v průběhu laktace
Miloslav KAZDA -
Výživa dojnic v tranzitním období
Veronika BEŇASOVÁ -
Výživa dojnic v průběhu laktace
Tereza FALTUSOVÁ -
Fázová výživa dojnic v daném zemědělském podniku
Barbora RAKOUSKÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva