Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa – Stanislav Vojtíšek
Stanislav Vojtíšek
Bakalářská práce
Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa
The influence of processing on sensory and nutritional meat properties
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOJTÍŠEK, Stanislav. \textit{Vliv zpracování na senzorické a nutriční vlastnosti masa}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/an6ovq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.