Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek – Bc. Kateřina Kartáková
Bc. Kateřina Kartáková
Master's thesis
Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek
Relation between characteristics of ingredients and quality of chocolate spreads
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vazbou mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek. V rešeršní části byla charakterizována čokoládová pomazánka a suroviny používané pro jejich výrobu. Dále je zaměřena na metody používané pro hodnocení jejich kvality a vazbu mezi surovinami a kvalitou čokoládových pomazánek. Praktická část se věnuje výrobě třech šarží pomazánek o stejné receptuře, lišící se …moreAbstract:
The diploma thesis deals with relation between characteristics of ingredients and quality of chocolate spreads. In the research part, chocolate spread and raw materials used for their production were characterized. It also focuses on the methods used to assess their quality and the link between raw materials and the quality of chocolate spreads. The practical part deals with the production of three …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2023
Thesis defence
- Supervisor: doc. RNDr. Iva Burešová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KARTÁKOVÁ, Kateřina. \textit{Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2023. Available from: https://theses.cz/id/aphea6/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kartáková, Kateřina. Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Food Technology / -
Theses on a related topic
-
Vlastnosti a analýza rostlinných tuků a olejů
Anna Svobodová -
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
Hana Keindlová -
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
Kristýna Rojíčková -
Palmový tuk
Michaela Krupková -
Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
Ondřej Holas