Bc. Iryna Chernenko

Master's thesis

Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu

Attractiveness of Tourism Destinations in the European Union in connection with the Development of Culinary Tourism
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu kulinářského cestovního ruchu a jeho vlivu na atraktivitu destinací Evropské unii. Teoretická část práce obsahuje základní pojmy a charakteristiky kulinářského cestovního ruchu. Analytická část práce se zabývá rozborem povědomí a zájmu o tuto formu cestovního ruchu ze strany běžných účastníků cestovního ruchu. Její součásti je vyhodnocení současného stavu kulinářského …more
Abstract:
The master’s dissertation is focused on the analysis of culinary tourism and its impact on the attractiveness of destinations in the European Union. The theoretical part of the thesis contains the basic concepts and characteristics of culinary tourism. The analytical part is devoted to the analysis of awareness and interest in this form of tourism by ordinary tourists. It also includes an evaluation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 6. 2022
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management