Pavel Junek

Bachelor's thesis

Cena jako faktor konkurence v gastronomii

The price as a factor of competition in gastronomy
Abstract:
Cílem práce je dospět ke zjištění, zda cena jako jeden z aspektů gastronomických služeb hraje roli jako faktor konkurence. Očekávanými výstupy bude výsledek dotazníkového šetření a uskutečněných rozhovorů s majiteli a provozovateli restauračních zařízení. Inspiračním vzorem pro uvedené rozhovory byly právě výsledky dotazníkového šetření, o jehož výstupy jsem se při vedení těchto rozhovorů opíral. Těžiště …more
Abstract:
The aim of the thesis is to reach a conclusion whether price as one of the aspects of gastronomic services plays a role as a factor of competition. The expected outputs will be the result of the questionnaire survey and the interviews conducted with owners and operators of restaurant establishments. The inspiration for these interviews was the results of the questionnaire survey, the outputs of which …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2022
  • Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická