Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva – Marie MAXOVÁ
Marie MAXOVÁ
Bakalářská práce
Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Knowledge of School Catering Staff in South Bohemian Region About Food Law Regulations
Anotace:
V současnosti žijeme v době, která umožňuje široký a dostatečný výběr kvalitních potravin pro výživu dětí i dospělých. Stravovací návyky vznikají již v raném dětství a jsou této nabídce potravin přizpůsobovány. Stravovací návyky ovlivňuje i řada faktorů, které jsou spojeny s výživou jednotlivců nebo určitých skupin lidí. Mezi takové faktory patří i školní stravování. Školnímu stravování je v poslední …víceAbstract:
We have been living in a time when there has been a wide and sufficient choice of quality food for nutrition of children and adults. Eating habits are formed in early childhood and are adjusted to the offer of foodstuffs. Eating habits are affected by a number of factors associated with nutrition of individuals or certain groups of people. Such factors also include school catering. Great attention …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2011
Identifikátor:
20789
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Eva Štanclová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MAXOVÁ, Marie. \textit{Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/atkvq8/.
Jak správně citovat práci
MAXOVÁ, Marie. Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Stanovení kritických bodů a vyhodnocení stavu jejich přispívajících ploch
Vojtěch Řídký -
Vymezení kritických bodů přívalových povodní analýzou v GIS a jejich ověření terénním průzkumem
David Schneider -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Srovnání povodí kritických bodů přívalových povodní vymezených v GIS při aplikaci dvou metodických přístupů
Daniel Černý -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva