Management jakosti při výrobě mražených krémů – Radek Strážnický
Radek Strážnický
Bachelor's thesis
Management jakosti při výrobě mražených krémů
Abstract:
V bakalářské práci jsou definované základní pojmy ohledně vyhlášek mražených krému a kritických bodů, které jsou také využity v praktické části. V praktické části proběhne analýza dané firmy pro výrobu mražených krémů, zjištění kritických bodu při výrobě. Po zjištění všech informací, budou následně navrhnuty v návrhové části případné změny v uplatněném systému jakosti a managementu jakosti.Abstract:
In Bachelor Thesis are defined regarding regulations frozen cream critical points, which are also used in practical part. In the practical part will be an analysis of the company for the production of ice cream, finding critical points during production. After finding all the information they will then be designed in any part of the design changes to apply the quality system and quality management …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2017
Identifier:
http://theses.cz/id/ayzsvc/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2017
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Analýza problému v oblasti řízení jakosti ve vybraném podniku
Jana Benešová -
Aplikace systému managementu jakosti a bezpečnosti potravin
Hana Wewiorková -
Zhodnocení implementace systému managementu jakosti ve firmě ČSAD Vsetín a.s.
Lucie GREGOROVIČOVÁ -
Technologie výroby a jakost sušených plodů rodu Vaccinium
Barbora Bačová -
Technologie výroby a jakost fermentovaného česneku
Ilona Opavská -
Možnosti výroby a jakost oleje z jader vlašských ořechů
Šárka Krejčová -
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
David Nadrchal -
Technologie výroby a jakost hroznového moštu
Jana Floriánová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights