Bc. Dita HORNÍČKOVÁ

Diplomová práce

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Production thermized cream cheese and study the influence of hydrocolloids on the quality
Anotace:
Tato práce si kladla za cíl především otestovat vybrané hydrokoloidy a směsi hydrokoloidů při výrobě termizovaných smetanových sýrů, určit jejich optimální dávkování a vybrat ten, který bude mít za daných podmínek nejlepší vliv na senzorické vlastnosti a celkovou jakost výrobku.
Abstract:
The goal of this study was to test selected hydrocolloids and mixtures of hydrocolloids in production of thermized cream cheese. The experiment was conducted to find out optimal dosage of the hydrocolloids. Choose the hydrocolloid which will be under the appointed conditions and have the best impact on sensoric characteristic and overall quality.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22615

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HORNÍČKOVÁ, Dita. Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma