Bc. Šimon Borek

Diplomová práce

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů

Hydrocolloids and their effect on cream cheese properties
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na vliv hydrokoloidů na vlastnosti smetanových krémů. Teoretická část práce se zaměřuje na technologii výroby smetanových krémů a na jejich organoleptické vlastnosti. Dále se zabývá hydrokoloidy a přídatnými látkami v potravinách. Jsou zde popsány základní vlastnosti hydrokoloidů, díky kterým se využívají jako aditiva v potravinách. Praktická část diplomové práce se zaměřuje …více
Abstract:
The diploma thesis was focused on effect of hydrocolloids on the properties of creams. The theoretical part of the thesis focuses on the technology of cream production and its organoleptic properties. It also focuses on hydrocolloids and food additives. The basic properties of hydrocolloids that make them useful as food additives are described. The practical part of the thesis focuses on furcellarans …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Borek, Šimon. Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -

Práce na příbuzné téma