Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství – Michaela Pospíšilová
Michaela Pospíšilová
Bachelor's thesis
Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství
Experiences of women with eating during their pregnancy
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství. Práce je teoreticko-průzkumná a je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Pro sběr dat byla zvolena kvantitativní metodika práce s použitím dotazníkového šetření. Teoretická část se zabývá charakteristikou období těhotenství, popisuje vývoj plodu v jednotlivých trimestrech v těhotenství, popisuje zásady …moreAbstract:
The bachelor's thesis is focused on women's experiences with eating during their pregnancy. The thesis is theoretical and exploratory and is divided into a theoretical and an exploratory part. For data collection, a quantitative work methodology using a questionnaire survey was chosen. The theoretical part deals with the characteristics of the pregnancy period describes the development of the fetus …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Barbora Faltová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
POSPÍŠILOVÁ, Michaela. \textit{Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství}. Online. Bachelor's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Health Studies. 2024. Available from: https://theses.cz/id/b0f9b8/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Pospíšilová, Michaela. Zkušenosti žen se stravováním v období jejich těhotenství. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta zdravotnických studiíUniversity of Pardubice
Faculty of Health StudiesBachelor programme / field:
Midwifery / Midwifery
Theses on a related topic
-
Nízkosacharidové stravování v životě ženy
Kristýna JANIGOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Celozrnné potraviny ve výživě člověka
Kateřina Kořínková -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková -
Analýza vědomostí a kompetencí v oboru potraviny a výživa u žáků středních odborných škol
Naděžda Valentová