Kateřina Müllerová

Bakalářská práce

Drying and quality characteristics of selected fruit in Zambia: The case of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern)

Abstract:
The drying and sensory properties of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern) was investigated in this study. Fruit of mumosomoso was dried in a climate chamber at 50° C. Three pre-treatments were chosen: no treatment, cooking and blanching. The Cooked sample was drying faster than the other ones. Organoleptic properties of dried fruit was assessed by the 8 member degustation panel. Traditionally …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses b19x10 b19x10/2
18. 4. 2021
Složky
Soubory
Mach, J.
18. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.