Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby – Bc. Pavla UHLÍŘOVÁ
Bc. Pavla UHLÍŘOVÁ
Master's thesis
Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
Vegetable in nutrition and possibilities of consumption increas
Anotácia:
Diplomová práce Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část popisuje zeleninu z hlediska jejích vlastností, možnostech využití a zabývá se rovněž její spotřebou. Spotřeba zeleniny je popsána na úrovni ČR v porovnání se zahraničními údaji, zachycuje možné vlivy ovlivňující její konzumaci a současně popisuje některé existující podpůrné …viacAbstract:
The presented diploma thesis entitled "Vegetable in nutrition and possibilities of its consumption increase" takes two parts theoretical and practical. The theoretical part describes vegetables in terms of their properties, possibilities of use and also deals with their consumption. Consumption of vegetables is described at the level of the Czech Republic compared to foreign data, captures the possible …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
UHLÍŘOVÁ, Pavla. Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / odbor:
Secondary School Teaching / PSYCHn-VKZn-SZn/Ps-V
Práce na příbuzné téma
-
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
Vlastimil Ducký -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Domácí zelenina: obsah esenciálních a toxických prvků
Monika Vychytilová -
Názvy zeleniny v češtině. Etymologicko-historický výklad
Jitka Šnejdrlová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Ovoce a zelenina v českých obchodech pod vlivem globalizace
Daniel Žák
Názov
Vložil
Vložené
Práva