Vít Bidlo
Bachelor's thesis
Výroba belgických piv
Brewing of Belgian beers
Abstract:
Belgická piva jsou ve světové pivní kultuře zcela unikátní a vymykají se chuťovým zkušenostem běžných konzumentů. Jedná se o spontánně kvašená piva, které mají ve svém kvasném procesu přítomné jak kulturní, tak nekulturní kvasinky i nejrůznější bakterie, které jsou v běžných pivech nežádoucí. Vyznačují se specifickým postupem výroby, zráním i použitými suroviny se liší od standartních postupů výroby …moreAbstract:
Belgian beers are quite unique in the world beer culture and are beyond the taste experience of ordinary consumers. They are spontaneously fermented beers that have both cultured and non-cultured yeasts in their fermentation process, as well as various bacteria that are undesirable in ordinary beers. They have a specific production process, maturation and the raw materials used are outside the standard …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 27. 5. 2024
- Supervisor: Ing. Luboš Paznocht, Ph.D.
- Reader: Roman Švejstil, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights