Vít Bidlo
Bachelor's thesis
Výroba belgických piv
Brewing of Belgian beers
Anotácia:
Belgická piva jsou ve světové pivní kultuře zcela unikátní a vymykají se chuťovým zkušenostem běžných konzumentů. Jedná se o spontánně kvašená piva, které mají ve svém kvasném procesu přítomné jak kulturní, tak nekulturní kvasinky i nejrůznější bakterie, které jsou v běžných pivech nežádoucí. Vyznačují se specifickým postupem výroby, zráním i použitými suroviny se liší od standartních postupů výroby …viacAbstract:
Belgian beers are quite unique in the world beer culture and are beyond the taste experience of ordinary consumers. They are spontaneously fermented beers that have both cultured and non-cultured yeasts in their fermentation process, as well as various bacteria that are undesirable in ordinary beers. They have a specific production process, maturation and the raw materials used are outside the standard …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2024
- Vedúci: Ing. Luboš Paznocht, Ph.D.
- Oponent: Roman Švejstil, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva