Bc. Alena Luptáková

Diplomová práce

BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach

BCG matrix and its application in gastronomy
Abstract:
Creating an appropriate offer and a right pricing strategy is one of the hardest tasks of the management of a gastronomic establishment. The guest is influenced by a great variety of factors from the first moment he enters the establishment. The first impression is the key and it influences the guest´s expectations of the ordered meals and drinks. The goal of my dissertation is to analyse a product …více
Abstract:
Vytvorenie vhodnej ponuky a správnej cenovej stratégie je jednou z najťažších úloh manažmentu gastronomickej prevádzky. Hosť je ovplyvňovaný množstvom faktorov od prvej chvíle, ako vkročí do podniku. Kľúčový je teda prvý dojem, ktorý ovplyvní očakávania hosťa z objednaných pokrmov a nápojov. Cieľom diplomovej práce je analyzovať produktové portfólio modelového podniku pomocou BCG matice a Menu Engineeringu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/uqx9q/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Štěpán Chalupa
  • Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství