Bc. Turanová Turanová

Bakalářská práce

Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch

Gastronomic trends at the spa
Abstract:
The bachelor thesis deals with gastronomic trends in hotels in Slovakia. The aim is to find out the same trends in the field of catering in selected spa hotels and compare them with each other and compile a meal plan for a gluten-free diet. In the first part we will deal with the history of spas from ancient Greece through Rome and the Orient to the present. We will talk about the origin of spas in …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá gastronomickými trendami v hoteloch na Slovensku. Cieľom je zistiť rovnaké trendy v oblasti stravovania vo vybraných kúpeľných hoteloch a porovnať ich medzi sebou a zostaviť jedálny plán pre bezlepkovú diétu. V prvej časti sa budeme zaoberať históriou kúpeľníctva od Starovekého Grécka, cez Rím a Orient až po súčasnosť. Povieme si o vzniku kúpeľníctva na Slovensku, o význame …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/nwfem/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Josef Pátek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická