Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch – Bc. Turanová Turanová
Bc. Turanová Turanová
Bakalářská práce
Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch
Gastronomic trends at the spa
Abstract:
The bachelor thesis deals with gastronomic trends in hotels in Slovakia. The aim is to find out the same trends in the field of catering in selected spa hotels and compare them with each other and compile a meal plan for a gluten-free diet. In the first part we will deal with the history of spas from ancient Greece through Rome and the Orient to the present. We will talk about the origin of spas in …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá gastronomickými trendami v hoteloch na Slovensku. Cieľom je zistiť rovnaké trendy v oblasti stravovania vo vybraných kúpeľných hoteloch a porovnať ich medzi sebou a zostaviť jedálny plán pre bezlepkovú diétu. V prvej časti sa budeme zaoberať históriou kúpeľníctva od Starovekého Grécka, cez Rím a Orient až po súčasnosť. Povieme si o vzniku kúpeľníctva na Slovensku, o význame …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/nwfem/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Josef Pátek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TURANOVÁ, Turanová. \textit{Trendy v poskytovaní gastronomických služieb v kúpeloch}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/b65ihp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Kúpelníctvo ako súčasť produktovej ponuky Českej republiky
Jitka Závodná -
Alternatívna gastronómia
Claudia Žitňáková -
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
Mariana Rožňaiová -
Využití wellness při tvorbě produktové nabídky lázní
Petra Kadlecová -
Komparatívna analýza ponuky služieb wellness hotelov pre stárnucu populáciu v Českej republike
Zuzana Bezrouková -
Aktuální stravovací trendy současných středoškolaček v kontextu zásad zdravé výživy v těhotenství a mateřství.
Iveta Valachovičová -
Stravovací trendy a jejich využití v cestovním ruchu
Lucie Martínková -
Trendy ve stravovacích návycích českých adolescentů mezi lety 2002-2014 ve vztahu k nadváze/obezitě, socioekonomickému statusu rodin a účasti v organizovaných volnočasových aktivitách
Jaroslava VORÁČOVÁ