Ing. Anna HEPPEROVÁ

Diplomová práce

Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.

Monitoring of oxidation of cooking fats coated with edible polymer.
Anotace:
Diplomová práce se v teoretické části zaměřuje na tuky, jako složku potravin a obaly pou-žívané v potravinářském průmyslů. Více pozornosti je věnováno novinkám a trendům v obalovém průmyslu a také biodegradabilním obalům a jedlým povlakům na potraviny. V experimentální části diplomové práce se sledovala oxidace pokrmového tuku (másla) ošetřeného jedlými polymerními povlaky ze škrobo-proteinového hydrolysátu …více
Abstract:
Theoretical part of thesis focuses on fats as food ingredients and packaging used in food industry. More attention is paid to news and trends in the packaging industry and also bio-degradable packaging and edible coatings on food. In experimental part of the thesis oxida-tion of cooking fat (butter) protected with edible polymer coatings based on starch-protein hydrolysate of amaranth flour (dry matter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2009
Identifikátor: 10731

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HEPPEROVÁ, Anna. Sledování oxidace pokrmových tuků ošetřených jedlými polymernimi povlaky.. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 30. 04. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Technologie a management