Změny kvality vody návesního rybníka v Předklášteří – Aleš Dokládal
Aleš Dokládal
Bakalářská práce
Změny kvality vody návesního rybníka v Předklášteří
Changes in the water quality of the pond in Předklášteří
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na sledování změn v kvalitě vody na sledovaném rybní-ce. Sledovaný rybník se nachází u obce Předklášteří poblíž Porta Coeli. Parametry pro zhodnocení kvality vody byly měřeny čtyřikrát v průběhu jednoho roku na dvou odběro-vých místech. Část sledovaných ukazatelů kvality vody byla měřena na místě odběru a část byla měřena až v laboratoři. Zjištěné fyzikálně-chemické parametry …víceAbstract:
The bachelor's thesis is focused on monitoring changes in the quality of water in the monitored pond. The monitored pond is located near the municipality of Předklášteří near Porta Coeli. The parameters for the evaluation of water quality were measured four times during one year at two sampling points. Some of the monitored water quality indi-cators were measured at the point of sampling and some were …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedoucí: prof. Ing. Radovan Kopp, Ph.D.
- Oponent: Dušan Kosour, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zootechnika / Rybářství
Práce na příbuzné téma
-
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Fyzikálně-chemické a mikrobiologické vlastnosti čistírenských kalů
Nela Friedrichová -
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
Kateřina Prokopová -
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
Linda Pechmanová -
Fyzikálně-chemické vlastnosti vysoce koncentrovaných vodných elektrolytů pro příští generaci nabíjecích baterií
Ondřej Kolín -
Charakterizace mléka girgentánských koz: složení, fyzikálně-chemické a technologické vlastnosti
Věra Dvořáková -
Vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti medu
Jan Kopecký -
Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
Alžběta Mandová