Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech – Michaela Sadílková
Michaela Sadílková
Bakalářská práce
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
Analysis of fermentation products in model rye and buckwheat sourdoughs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SADÍLKOVÁ, Michaela. \textit{Analýza produktů fermentace v~modelových žitných a pohankových kvasech}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/b9pw24/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.