Katrin Blachová

Diplomová práce

Optimalizační model výroby v potravinářském průmyslu

Optimization model of production in food industry
Anotace:
Diplomová práce se zabývá plánováním a rozvrhováním výroby v potravinářského průmyslu. Teoretická část se zabývá formulací a strukturou rozvrhovacích úloh a detailněji rozebírá úlohu flow shop, pro kterou je vytvořena reálná aplikace pro nejmenovanou firmu. Dále také stručně popisuje technologické specifikace výroby, jež jsou stěžejní pro praktickou část. Praktická část se zabývá formulací matematického …více
Abstract:
The thesis deals with planning and scheduling of production in the food industry. The theoretical part is concerned with the formulation and structure of the task scheduling and analyses the flow shop in the detail, for which a real application for an unnamed company has been created. It also briefly describes the technical specifications of production, which are crucial for the practical part. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 1. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2016
  • Vedoucí: Jan Pelikán
  • Oponent: Jan Fábry

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/52677