Bc. Ondřej Hrabě

Bakalářská práce

Komparace značkových restaurací českých pivovarů

Comparison of czech brand brewery restaurants
Anotace:
Tato bakalářská práce porovnává restaurační řetězce českých pivovarů, které se rozšiřují na základě franchisingu. Jedná se o restaurační řetězce Potrefená husa, Pilsner Urquell Original Restaurant a Bernard Pub. Z každého konceptu byla vybrána jedna restaurace jako reprezentativní příklad k účelům porovnání. Jsou to restaurace Potrefená husa v Hybernské ulici, PUOR V Kolkovně a Bernard Pub v Jeseniově …více
Abstract:
This thesis compares restaurant chains of Czech breweries, which are expanding on the base of franchising. The given restaurant chains are Potrefená husa, Pilsner Urquell Original Restaurant and Bernard Pub. In each concept, one restaurant was selected as a representative example for the purposes of comparison. These are the restaurants Potrefená husa in Hybernská street, PUOR V Kolkovně and Bernard …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze