Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny. – Andrea Skotáková
Andrea Skotáková
Bachelor's thesis
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
Quality Requirements for Refrigerated and Frozen Fruit and Vegetables
Abstract:
Práce s názvem Jakostní požadavky na chlazené a zmrazované výrobky z ovoce a zeleniny byla zpracována na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně na ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů v letech 2015-2017. Cílem práce bylo zhodnotit význam konzervace ovoce a zeleniny sníženou teplotou, následně zpracovat přehled o jakostních požadavcích na kvalitu zmrazovaných a chlazených …moreAbstract:
The thesis with title Quality Requirements for Refrigerated and Frozen Fruit and Vegetables was elaborated on Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Faculty of Horticulture in Lednice Mendel University in Brno during the years 2015-2017. The goal of this thesis was to evalute meaning of preservation by reduced temperation and to elaborate a survey of qualitative requirements on quality …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Miroslav Vachůn, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SKOTÁKOVÁ, Andrea. \textit{Jakostní požadavky na chlazené a~mražené výrobky z~ovoce a~zeleniny.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Horticulture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/bgbgtv/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Charakterizace jedlých obalů pro potenciální použití při balení potravin
Simona Jančíková -
Zmrazit čerstvé ovoce
Jiří Havelka -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Ovoce u diabetu mellitu 2. typu
Anna Nováčková -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights