Bc. Vendula SOBOTKOVÁ

Master's thesis

Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub

Hazard analysis for production of mushroom food
Abstract:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu rizika pro výrobu pokrmů z hub. Teoretická část zahrnuje problematiku systému HACCP, jeho základní principy, pojmy vztahující se k HACCP, popis možných zdravotních nebezpečí z potravin a přehled postupů zavedení plného systému HACCP. Druhá část teorie se týká kodexových (tržních) hub, jednotlivých skupin těchto hub, seznamuje s přehledem způsobů použití kodexových …more
Abstract:
The diploma thesis focuses on the risk analysis in the production of mushroom dishes. The theoretical part of the thesis covers HACCP issues, its basic principles, concepts related to HACCP, description of the potential health risks from food and review the procedures estabilished by the complete HACCP system. The second theoretical part concerns the codex (market) mushrooms - particular groups of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2010
Accessible from:: 23. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2010
  • Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

SOBOTKOVÁ, Vendula. Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub. Ostrava, 2010. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 23. 04. 2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 23. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta

University of Ostrava

Faculty of Medicine

Master programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.