Bc. Vendula SOBOTKOVÁ
Master's thesis
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
Hazard analysis for production of mushroom food
Abstract:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu rizika pro výrobu pokrmů z hub. Teoretická část zahrnuje problematiku systému HACCP, jeho základní principy, pojmy vztahující se k HACCP, popis možných zdravotních nebezpečí z potravin a přehled postupů zavedení plného systému HACCP. Druhá část teorie se týká kodexových (tržních) hub, jednotlivých skupin těchto hub, seznamuje s přehledem způsobů použití kodexových …moreAbstract:
The diploma thesis focuses on the risk analysis in the production of mushroom dishes. The theoretical part of the thesis covers HACCP issues, its basic principles, concepts related to HACCP, description of the potential health risks from food and review the procedures estabilished by the complete HACCP system. The second theoretical part concerns the codex (market) mushrooms - particular groups of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2010
Accessible from:: 23. 4. 2010
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2010
- Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
SOBOTKOVÁ, Vendula. Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub. Ostrava, 2010. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 23. 04. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 23. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.