Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub – Bc. Vendula SOBOTKOVÁ
Bc. Vendula SOBOTKOVÁ
Master's thesis
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
Hazard analysis for production of mushroom food
Anotácia:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu rizika pro výrobu pokrmů z hub. Teoretická část zahrnuje problematiku systému HACCP, jeho základní principy, pojmy vztahující se k HACCP, popis možných zdravotních nebezpečí z potravin a přehled postupů zavedení plného systému HACCP. Druhá část teorie se týká kodexových (tržních) hub, jednotlivých skupin těchto hub, seznamuje s přehledem způsobů použití kodexových …viacAbstract:
The diploma thesis focuses on the risk analysis in the production of mushroom dishes. The theoretical part of the thesis covers HACCP issues, its basic principles, concepts related to HACCP, description of the potential health risks from food and review the procedures estabilished by the complete HACCP system. The second theoretical part concerns the codex (market) mushrooms - particular groups of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2010
Zverejniť od: 23. 4. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2010
- Vedúci: MUDr. Pavla Svrčinová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SOBOTKOVÁ, Vendula. Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub. Ostrava, 2010. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 23. 04. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineMaster programme / odbor:
Public Health Care / Public Health Protection
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.