Bc. Vendula SOBOTKOVÁ

Master's thesis

Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub

Hazard analysis for production of mushroom food
Anotácia:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu rizika pro výrobu pokrmů z hub. Teoretická část zahrnuje problematiku systému HACCP, jeho základní principy, pojmy vztahující se k HACCP, popis možných zdravotních nebezpečí z potravin a přehled postupů zavedení plného systému HACCP. Druhá část teorie se týká kodexových (tržních) hub, jednotlivých skupin těchto hub, seznamuje s přehledem způsobů použití kodexových …viac
Abstract:
The diploma thesis focuses on the risk analysis in the production of mushroom dishes. The theoretical part of the thesis covers HACCP issues, its basic principles, concepts related to HACCP, description of the potential health risks from food and review the procedures estabilished by the complete HACCP system. The second theoretical part concerns the codex (market) mushrooms - particular groups of …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2010
Zverejniť od: 23. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2010
  • Vedúci: MUDr. Pavla Svrčinová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SOBOTKOVÁ, Vendula. Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub. Ostrava, 2010. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 23. 04. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 23. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta

University of Ostrava

Faculty of Medicine

Master programme / odbor:
Public Health Care / Public Health Protection

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.