Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů. – Huy Tuan Nguyen
Huy Tuan Nguyen
Bakalářská práce
Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů.
Influence of food processing conditions on functional parameters of polymer packaging materials
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN, Huy Tuan. \textit{Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů.}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/bidgb0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.