Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů. – Huy Tuan Nguyen
Huy Tuan Nguyen
Bachelor's thesis
Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů.
Influence of food processing conditions on functional parameters of polymer packaging materials
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN, Huy Tuan. \textit{Vliv podmínek při zpracování potravin na funkční vlastnosti polymerních obalových materiálů.}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/bidgb0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.