Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář – Bc. Petra Doležalová
Bc. Petra Doležalová
Bakalářská práce
Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
Teaching Support for Confectionery Students
Anotace:
Bakalářská práce „Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář“ pojednává o recepturách a technologických postupech jednotlivých cukrářských výrobků. V úvodu je zdůvodněn výběr tématu této bakalářské práce. V teoretické části práce je popsána historie cukrářské výroby, odborný výcvik, vyučovací metody, hodnocení žáků, odborné kompetence. Dále jsou zde popsány pedagogické dokumenty - Rámcový vzdělávací …víceAbstract:
My bachelor thesis Teaching Support for Confectionery Students deals with recipes and working procedures of particular confectionery products. The introduction gives reasons for the choice of the bachelor thesis topic. The history of confectionery pruduction, professional training, teaching methods, student assessment and proficiency is described in the theoretical part. There are also described these …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/cig6i/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 5. 2016
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
- Oponent: Ing. Jan Děcký
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Tvorba školních výukových programů pro obor cukrář
Jana Orsáčková -
Školní vzdělávací program odborného výcviku pro obor vzdělání cukrář
Jitka Zapletalová -
Problematika tvorby a inovace školního vzdělávacího programu oboru Cukrář
Kateřina Krejčová