Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele – Bc. Jan Erlebach
Bc. Jan Erlebach
Master's thesis
Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele
Influence of the current legislation on food labeling to consumer´s purchase decisions
Abstract:
Diplomová práce se věnuje hlavním aspektům nákupního chování spotřebitelů a využití sledovaných známek kvality u potravin. Cílem je identifikovat znalost a míru využití systému informací poskytovaných k označování potravin a vliv vybraných potravinových značek na nákupní chování českých spotřebitelů. Dílčím cílem je pak provedení praktického ověření správnosti a úplnosti značení na vybraném vzorku …moreAbstract:
The thesis is focused on the main aspects of consumer´ s shopping behaviour and the utilization of monitored signs of quality of groceries. The aim of this paper is to identify the familiarity with the set of information given for food labeling and the rate of its use as well as the impact of chosen brands on shopping behaviour of Czech consumers. The key aim of this work is to verify the accuracy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 3. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ERLEBACH, Jan. \textit{Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2016. Available from: https://theses.cz/id/bjezmn/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Economics and Cultural Studies
Theses on a related topic
-
“The Impact of Vegan Labels on Consumer Behaviour”
Rami Mohana -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights