Využití membránových procesů při výrobě piva – Magdaléna KAMENÍKOVÁ
Magdaléna KAMENÍKOVÁ
Bakalářská práce
Využití membránových procesů při výrobě piva
Membrane processes using in the beer production
Anotace:
Tématem této bakalářské práce vytvoření literární rešerše o problematice využití membránových technologií v pivovarnictví. V první části se práce zabývá samotnou výrobou piva s důrazem na užívané filtrační procesy a historií jejich využití. Druhá část představuje výčet hledisek dělení samotných membránových procesů a typy užívaných membrán a membránových technologií včetně příkladů využití především …víceAbstract:
The aim of the Bachelor thesis is a literature review talking about the use of membrane technology in brewing. The first part is dedicated to the production process of beer primarily on the use of filtering processes and the history of their use. The second part presents a list of all membrane processes, types of membranes and membrane technologies including examples used in the production of beer …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Hana Kábelová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KAMENÍKOVÁ, Magdaléna. Využití membránových procesů při výrobě piva. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Využití membránové filtrace při filtraci piva
Martin Dolejš -
POROVNÁNÍ ANALYTICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH HODNOT RŮZNÝCH METOD FILTRACE PIVA
Jan VASIL -
Filtrace piva a jeho mikrobiologická kontrola, vliv na trvanlivost a koloidní stabilitu piva
Jan VASIL -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Posouzení vlivu pasterizace a filtrace na obsah vybraných chemických složek piva
Dominika Vopelková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses bkmj15 bkmj15/2
2. 6. 2016