Bc. Květa VINKLÁRKOVÁ

Bakalářská práce

Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

The influence of chemical ingredients in fruits on their food utilize
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with fruit, its chemical ingredients and meaning for people. Other chapters are focused on the description of apple trees and apples because apples are the most important and most planted fruit in the Czech Republic. There is simply described the origin of today{\crq}s apple varieties including the most important in the thesis. The reader will learn about the possibilities …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7823

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VINKLÁRKOVÁ, Květa. Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 01. 06. 2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma