Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene". – Pavel OPOLZER
Pavel OPOLZER
Bachelor's thesis
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
Abstract:
V této bakalářské práci jsem se zabýval studiem pěstování a hnojení ječmene a jeho využití v potravinářství jako doplňku stravy "zeleného ječmene". V dnešní době se lidé nezdravě stravují, nedodržují jídelníček, přijímají málo důležitých živin a to vede ke vzniku různých nemocí a chorob. Zelený ječmen je jedna z možností, jak doplnit důležité živiny, jako jsou vitaminy, minerály, enzymy a další. Pravidelným …moreAbstract:
In this thesis, I focused on the cultivation and fertilization of barley and its use as a food supplement called "green barley". Nowadays people eat unhealthily, they do not diet, their food intake consists of a few essential nutrients and this leads to various illnesses and diseases. Green Barley is one of the ways how to replenish essential nutrients, such as vitamins, minerals, enzymes and others …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Stanislav Kužel, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
OPOLZER, Pavel. \textit{Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy ''zeleného ječmene''.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/blt2e1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
OPOLZER, Pavel. Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
Magdaléna DARDOVÁ -
Environmentální dopady pěstování biotech plodin a výživa lidstva.
Martin Račko -
Výživa pokojových rostlin - substráty, nadbytky a nedostatky živin
Adéla Kubásková -
Využití listové výživy bórem při pěstování cukrovky
David Šutera -
Výživa trvalek, pěstovaných v kontejnerech
Monika Benková -
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
Petra HAŠKOVCOVÁ -
Využití kejdy v technologii pěstování kukuřice seté
Radek Hloušek -
Význam plné výživy NPK při pěstování konzumních brambor
Lukáš SVOBODA
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights