Adéla NOVÁKOVÁ
Bakalářská práce
Vietnamská kuchyně
Vietnamese cuisine
Anotace:
Cílem práce s názvem ,,Vietnamská kuchyně" bylo zmapovat nejčastěji konzumovaná vietnamská jídla, propočítat jejich nutriční a výživovou hodnotu a popsat jejich technologický postup. Byla vytvořena výzkumná otázka: Jaké nutriční hodnoty mají čtyři nejčastěji konzumovaná vietnamská jídla? Teoretická část bakalářské práce se zaměřuje na popsání vietnamské kuchyně. Popisuje kulturu této kuchyně a její …víceAbstract:
The aim of the thesis called Vietnamese cuisine was to chart the most often consumed Vietnamese meals and to count their nutrition facts. The research question was asked: What nutrition facts do the four most consumed Vietnamese meals have? The theoretical part of the bachelor's thesis is focused on the description of the Vietnamese cuisine. It describes the culture of this cuisine, its customs, principals …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. MUDr. Miloš Velemínský, CSc., dr. h. c.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Adéla. Vietnamská kuchyně. Č. Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva