Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění – Mgr. Ivana Pešková
Mgr. Ivana Pešková
Bakalářská práce
Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
Anotace:
Výzkumem a inovacemi se neustále zabývají na univerzitách, ve výzkumných ústavech a v průmyslových laboratořích. Výsledky výzkumů jsou publikovány ve vědecké literatuře, prezentovány vědecké komunitě na různých kongresech a symposiích a jsou rovněž šířeny pomocí přímých kontaktů odborníků a jejich spoluprací. Přenos výsledků výzkumu do průmyslového využití je však složitější než je všeobecně uznáváno …víceAbstract:
Research innovations are constantly occurring in universities, research institutions and industrial research laboratories. These are reported in the scientific literature and presented to the scientific community in various congresses and symposia as well as through direct contacts and collaborations. Conversion of these research results to industrially useful innovations is,however, considerably more …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 5. 2006
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/msvkb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 6. 2006
- Vedoucí: doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakultaMasarykova univerzita
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Biologie / Obecná biologie
Práce na příbuzné téma
-
Regulace a restrikce geneticky modifikovaných plodin v EU
František Polák -
Informovanost veřejnosti o problematice geneticky modifikovaných organismů
Erika Liškutínová -
Rozdílné přístupy k potravinám obsahujícím geneticky modifikované plodiny
Alexander Sorokin -
Ochrana životního prostředí a zdraví před nepříznivými vlivy geneticky modifikovaných organismů
Jan Foldyna -
Aktuální situace v pěstování geneticky modifikovaných odrůd polních plodin v Evropské unii
Markéta Vlachová -
Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Kristýna Šimáková -
Faktory ovlivňující pěstování geneticky modifikovaných plodin ve vybraných zemích Jihovýchodní Asie
Kristýna Juráková -
Geneticky modifikované organismy a veřejnost
Magdaléna TENGLEROVÁ