Bc. Lucie NOVÁKOVÁ

Diplomová práce

Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.

The modification of durable food rations for civilian population in crisis.
Anotace:
Cílem práce bylo modifikovat dávky trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. Bylo využito potravin od tuzemských výrobců, přičemž byla požadována minimální doba trvanlivosti 18-24 měsíců. Z výsledků nutričního hodnocení vyplývá, že se podařilo navržené dávky potravin pro vybrané skupiny obyvatelstva zoptimalizovat tak, že kryjí fyziologickou potřebu téměř všech nutrientů sledovaných …více
Abstract:
The aim of this thesis was to modify long shelf life foodstuff rations for civilian population in crisis. There were used foodstuff from inland producers with durability 18-24 months. Acording to the results of nutrition evaluation, the optimalization of proposed foodstuff rations for chosen groups of civilians was successful. Hence, these rations supply physiological requirements of almost all nutrients …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2008
Zveřejnit od: 20. 5. 2008
Identifikátor: 8062

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
  • Vedoucí: Ing. Helena Kadidlová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁKOVÁ, Lucie. Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.