Bc. Kateřina Trněná

Diplomová práce

Porovnání jakostních parametrů nealkoholického nápoje s různou formou přídavku chmele

Comparison of quality parameters of a soft drink with different forms of hop addition
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá jakostními parametry, výrobou a senzorickou analýzou nealkoholických nápojů s přídavkem chmele. Literární přehled zahrnuje základní informace týkající se problematiky nealkoholických nápojů, technologie jejich výroby, významu ve výživě člověka a požadavků na jakost nealkoholických nápojů. V druhé části se literární přehled zaměřuje na základní informace o chmelu, …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the process and sensory analysis of soft drinks with added hops and their quality parameters. The literature contains basic information on the issue of soft drinks, technological process, importance in everyday human nutrition and requirements for the level of quality of these soft drinks. In the experimental part, the production of 6 samples of syrups with different …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta