Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin – Gabriela VOLKOVÁ
Gabriela VOLKOVÁ
Bachelor's thesis
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
Additive substances - substances prolonging the shelf-life of foods
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá aditivními látkami, které prodlužují údržnost potravin. Zabývá se zdravotním hodnocením, legislativou a použitím konzervantů a antioxidantů v potravinářském průmyslu.Abstract:
This work deals with additive materials, which prolong the shelf-life of foods. It deals with health assessment, legislation and the use of preservatives and antioxidants in the food industry.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
14683
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VOLKOVÁ, Gabriela. Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies