Gabriela VOLKOVÁ

Bachelor's thesis

Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin

Additive substances - substances prolonging the shelf-life of foods
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá aditivními látkami, které prodlužují údržnost potravin. Zabývá se zdravotním hodnocením, legislativou a použitím konzervantů a antioxidantů v potravinářském průmyslu.
Abstract:
This work deals with additive materials, which prolong the shelf-life of foods. It deals with health assessment, legislation and the use of preservatives and antioxidants in the food industry.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier: 14683

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 9. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VOLKOVÁ, Gabriela. Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies