Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin – Gabriela VOLKOVÁ
Gabriela VOLKOVÁ
Bachelor's thesis
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
Additive substances - substances prolonging the shelf-life of foods
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá aditivními látkami, které prodlužují údržnost potravin. Zabývá se zdravotním hodnocením, legislativou a použitím konzervantů a antioxidantů v potravinářském průmyslu.Abstract:
This work deals with additive materials, which prolong the shelf-life of foods. It deals with health assessment, legislation and the use of preservatives and antioxidants in the food industry.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 8. 2010
Identifier:
14683
Thesis defence
- Date of defence: 7. 9. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VOLKOVÁ, Gabriela. Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies