Aneta LÁVIČKOVÁ

Bakalářská práce

Mlékárenská výroba očima studenta chemie

Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na výrobu a zpracování mléka a mléčných výrobků. V této práci jsou popsány základní principy výroby mléčných výrobků. V rámci této práce byla navštívena Mlékárna Klatovy a.s., která se zaměřuje především na výrobu sýrů. Součástí prohlídky byla mimo jiné návštěva laboratoří určených pro kontrolu kvality mléčných výrobků. Posledním bodem této práce bylo popsání klatovských …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the production and processing of milk and dairy products. This work describes the basic principles of dairy production. As part of this work, Mlékárna Klatovy a.s. was visited, which focuses mainly on cheese production. The inspection included a visit to laboratories designed to control the quality of dairy products. The last point of this work was the description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 7. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Doc. Mgr. Václav Richtr, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LÁVIČKOVÁ, Aneta. Mlékárenská výroba očima studenta chemie. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/