Moderní cukrařina u nás a ve světě – Bc. Jiřina Koisová
Bc. Jiřina Koisová
Bakalářská práce
Moderní cukrařina u nás a ve světě
Contemporary Baking in the Czech Republic and Around the World
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání cukrářské scény v Česku a ve světě, přičemž jako srovnávací destinace byl zvolen Blízký východ, především Libanon, Sýrie, Spojené Arabské Emiráty, Saudská Arábie, Kuvajt a další země z oblasti Blízkého východu. Již při shromažďování prvních podkladů bylo zřejmé, že největší rozdíl v cukrářské výrobě obou oblastí je v používání koření a v dochucování dezertů …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the comparison of confectionery scenes in the Czech Republic and around the world. Middle East was chosen as a comparative destination, mainly Lebanon, Syria, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait and other middle eastern countries. Even when collecting the first data and documentation, it was clear that the biggest difference in the confectionery production of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/xb41r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOISOVÁ, Jiřina. \textit{Moderní cukrařina u nás a ve světě}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/bn5wox/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketing communications management of a confectionery company in the context of the Covid-19 pandemic
Anna Klimenko -
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
Mihulková Mihulková -
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
Jan Barták -
Lokální identita a globalizace (případ sedlčanského hermelínu)
Eva Kováčková -
Globalizace a mléčné produkty (případová studie Prahy a Krasnojarska)
Evgeniya Zheludeva -
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Nikita Fomin -
Antibacterial effect of essential oils and supercritical extracts from Cambodian spices against food pathogens in vapour phase
Jana Tůmová -
Chemical composition and antimicrobial activity of essential oils and supercritical carbon dioxide extracts of Asian spices against food pathogens in liquid and vapor phase
Kateřina Vihanová