Bc. Jiřina Koisová
Bachelor's thesis
Moderní cukrařina u nás a ve světě
Contemporary Baking in the Czech Republic and Around the World
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání cukrářské scény v Česku a ve světě, přičemž jako srovnávací destinace byl zvolen Blízký východ, především Libanon, Sýrie, Spojené Arabské Emiráty, Saudská Arábie, Kuvajt a další země z oblasti Blízkého východu. Již při shromažďování prvních podkladů bylo zřejmé, že největší rozdíl v cukrářské výrobě obou oblastí je v používání koření a v dochucování dezertů …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on the comparison of confectionery scenes in the Czech Republic and around the world. Middle East was chosen as a comparative destination, mainly Lebanon, Syria, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait and other middle eastern countries. Even when collecting the first data and documentation, it was clear that the biggest difference in the confectionery production of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/xb41r/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2022
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Marketing communications management of a confectionery company in the context of the Covid-19 pandemic
Anna Klimenko -
Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
Mihulková Mihulková -
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
Jan Barták -
Lokální identita a globalizace (případ sedlčanského hermelínu)
Eva Kováčková -
Globalizace a mléčné produkty (případová studie Prahy a Krasnojarska)
Evgeniya Zheludeva -
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Nikita Fomin -
In vitro growth-inhibitory effect of essential oils from spices against Bacillus cereus in vapor phase
Jan Gábor -
Antibacterial effect of essential oils and supercritical extracts from Cambodian spices against food pathogens in vapour phase
Jana Tůmová