Kalkulace ceny ve vybrané obchodní firmě – René Sher
René Sher
Master's thesis
Kalkulace ceny ve vybrané obchodní firmě
Price Calculation in selected Business Enterprise
Anotácia:
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na oblast cenotvorby v odvětví gastronomie. Podává informace jak co nejlépe stanovit tvorbu cen u jednotlivých položek produktů tak, aby výsledná cena pokryla jednak veškeré náklady a zároveň vygenerovala zisk podnikateli. V teoretické části je v obecné rovině popsána cena, jako jedna ze složek marketingového mixu, dále pojmy jako cenová strategie, cenová politika a …viacAbstract:
This thesis is focused on the area of pricing in the catering industry. It gives information how best to fix the prices of individual items of products so that the resulting costs cover both the costs and simultaneously generate profit businesses. The theoretical part of general price described as one of the components of the marketing mix, as well as concepts such as pricing strategy, pricing policy …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 2. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/55344
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 1. 2016
- Vedúci: Irena Stejskalová
- Oponent: Jana Pevná
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/55344
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / odbor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá