Metodické zpracování tematického okruhu Příprava pokrmů pro 1. stupeň ZŠ – Mgr. Marie Prokopová
Mgr. Marie Prokopová
Diplomová práce
Metodické zpracování tematického okruhu Příprava pokrmů pro 1. stupeň ZŠ
Methodical processing of the thematic area for the 1st grade of Primary school
Anotace:
Diplomová práce se zabývá tematickým okruhem „Příprava pokrmů“ na 1. stupni základních škol. Teoretická část obsahuje rozbor všech současně dostupných zdrojů, programů a materiálů souvisejících s výukou tohoto tematického celku, včetně jejich hodnocení. Její součástí je také popis přípravy pedagoga na jeho výuku. Cílem praktické části bylo vytvoření celkového konceptu tematického okruhu pro všechny …víceAbstract:
The thesis deals with the thematic area ‘Food preparation’ of the 1st grade of primary school. The theoretical part contains an analysis of all currently available resources, programs and materials related to the teaching of this thematic part, including their evaluation. It also includes a description of the teacher´s preparation for its teaching. The aim of the practical part was to create concept …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/kqe7j/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2021
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Mgr. Jitka Slaná Reissmannová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy
Práce na příbuzné téma
-
Zhudebněné básně pro žáky 1.–3. ročníku základních škol jako inspirace pro budování mezipředmětových vztahů
Natálie Pospíšilová -
The use of online technologies for the development of digital competencies in the teaching of the English language in the 9th grade at primary schools of Prague 5
Eva KADLECOVÁ -
Návrh metodického materiálu k výuce výchovy k sexuálně reprodukčnímu zdraví na 2. stupni základní školy
Nikola Hofferíková -
Havranické vřesoviště - návrh terénní výuky pro 9. ročník základní školy
Sophia Richterová -
Mezipředmětové vztahy chemie-biologie (zpracování literatury a tvorba výukových materiálů)
Petra SOUKUPOVÁ -
Příprava pokrmů - metodické zpracování tematického celku pro 1. stupeň ZŠ
Andrea Fleková -
Metodické zpracování tématického celku příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
Zora Brančíková -
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová